Redwell Infrarood Warmtepanelen voor de woonkamer.

Redwell brengt voor u de zon in huis! 

Verwarmingselement: 

De Redwell Infrarood verwarmingspanelen zijn zowel decoratief als functioneel en niet herkenbaar als verwarmingselement. Ze passen uitstekend in de hedendaagse lifestyle van een modern tot klassiek interieur. Ze geven een behaaglijke stralingswarmte zonder de luchtvochtigheid aan te tasten en zorgen voor een directe en constante temperatuur in de woonkamer.   

               

Infrarood verwarming Wohnzimmer Montage 03Behaaglijke warmte:

Onzichtbare infrarood stralen verwarmen lichamen en objecten (muren, meubels, plafonds enz.). Hierdoor zijn de objecten over het algemeen zo’n halve graad warmer dan de ruimte zelf. Condens op de muren krijgt hierdoor geen kans! Dit zorgt ervoor dat problemen, zoals het loslaten van behang en de vorming van schimmel, worden voorkomen. Een ander voordeel is dat door de warmere muren het onaangename gevoel van een koude luchtstroom wordt verminderd.

De geabsorbeerde warmte wordt door de objecten weer afgegeven aan de rest van de ruimte. Een gelijkmatige warmte is het resultaat. Omdat objecten de eigenschap hebben om warmte langer vast te houden dan lucht, zal het openen van een deur dan ook niet meteen resulteren in een sterke daling van de temperatuur in de ruimte.

 

Verwarming in gezond leefklimaat: 

Redwell Infrarood panelen verwarmen niet de lucht, zoals bij de conventionele verwarming. Een verwarming door middel van radiatoren of convectorputten circuleert lucht en daarmee ook stof en huismijt. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor mensen die kampen met bijvoorbeeld astma. Infrarood warmte heeft bovendien een positief effect op mensen en hun immuunsysteem. Dit alles draagt bij tot een gezonder leefklimaat. Verwarming door middel van Infrarood panelen kent niet de traagheid van het opwarmen en afkoelen van bijvoorbeeld vloerverwarming. Op het moment van inschakelen is de warmte vrijwel direct voelbaar.

 

Design verwarming:

Infrarood verwarming zwart woonkamerNiet alleen de functionaliteit, maar ook de uitstraling is in een woonkamer van essentieel belang.  Redwell Infrarood panelen, uitgevoerd als schilderij of spiegel, vormen één geheel met uw interieur. Een luxe uitstraling wordt verkregen met een paneel in wit of zwart glas. Ook de flexibiliteit door de ruime keuze in afmetingen draagt hiertoe bij. Voor woonkamers met bijvoorbeeld een vide is de ‘Rollingwave Rondo’ een absolute eyecatcher. De uitvoering ‘Round’ op de wand of het plafond geeft een bijzonder effect. Redwell heeft ook een uitgebreid programma voor beeldmotieven. Voor voorbeelden verwijzen wij u naar het overzicht Beeldmotieven onder Galerij.


 

Design, luxe, kwaliteit en comfort zijn de speerpunten bij Redwell.

 

Kortom: Redwell Infrarood panelen, een eenvoudige keuze!