Infrarood verwarming voor de slaap-, hobby- en zolderkamer.

 

 

Wit gestructureerd slaapkamerGewenste temperatuur:

Slaap-, hobby- en zolderkamers zijn ruimtes waar meestal duidelijk lagere temperatuur wordt aangehouden dan in de overige woonvertrekken. Vaak is het echter gewenst om de temperatuur in een bepaalde ruimte tijdelijk te verhogen tijdens bijvoorbeeld het maken van huiswerk of het uitoefenen van de hobby. Een dergelijke aanpassing in de temperatuur is vaak niet mogelijk, omdat de thermostaat van de bestaande verwarmingsinstallatie zich in de regel in de woonkamer bevindt.

 

 

 

Infrarood verwarming relaxruimte

Warmteregeling per vertrek:

Redwell Infrarood verwarmingspanelen bieden een eenvoudige en snelle manier voor het afzonderlijk verwarmen van deze ruimtes. Gecombineerd met een aparte thermostaat kan de temperatuur in de bewuste ruimte onafhankelijk van de CV installatie eenvoudig worden geregeld. Kortom, warmte daar en wanneer u het nodig heeft. 

 


Verwarming voor ieder interieur:

Het uitgebreide programma van Redwell biedt keuze genoeg om aan te sluiten op het interieur. Met name voor bijvoorbeeld kinderkamers kan men kiezen voor een model, uitgevoerd met een eigen beeldmotief. Tevens is het verrijdbare Redwell model ideaal om te dienen als bijverwarming. Geheel naar behoefte kan men het paneel plaatsen daar waar nodig. Deze “plug and play” versie kan ook met een aparte, mobiele thermostaat worden aangestuurd.

 

 

 

Kortom: Redwell Infrarood Panelen, een eenvoudige keuze!