Infrarood verwarming voor de hal.

 

Behaaglijke temperatuur:

Infrarood verwarming Hal Een hal verwarmen en op temperatuur houden is niet eenvoudig. Dit door de aanwezigheid van (buiten)deuren en/of een trappengat, waardoor de warmte naar boven  stijgt. De conventionele radiatoren verwarmen lucht en dit wordt bij het openen van een (buiten)deur direct vervangen door koude lucht, waardoor de temperatuur aanzienlijk daalt. Doordat de thermostaat van de CV installatie in de regel in de woonkamer hangt, kan de CV installatie niet reageren op deze plotselinge temperatuursdaling en blijft deze ruimte lang onbehaaglijk.   

                                                         

Infrarood stralingswarmte:

Infrarood is stralingswarmte die niet de lucht maar objecten verwarmt. De objecten (muren, plafonds, meubels enz.) absorberen de straling om deze vervolgens weer af te geven aan de ruimte. Hierdoor zijn de objecten in de regel warmer dan de lucht, dus ondanks het feit dat er via een (buiten)deur koude lucht binnen komt, zal de temperatuur zich snel kunnen herstellen. Temperatuursdalingen worden opgevangen door een afzonderlijke thermostaat die het paneel aanstuurt.

 

Ruimtebesparende verwarming:Infrarood verwarming spiegel

Een extra argument om in een hal tot Infrarood verwarming over te gaan is het gebrek aan ruimte. Met een kapstok en opbergruimte is een hal al snel gevuld. Daarbij neemt een radiator veel plaats in. Door het uitgebreide programma aan modellen biedt Redwell ook hier een oplossing, bijvoorbeeld in de vorm van een mooie garderobespiegel, een plafondmodel of prachtig hangende ornamenten in het trappengat.
 

 

 

 

 

 

Kortom: Redwell Infrarood Panelen, een eenvoudige keuze!