Infrarood verwarming voor de badkamer.

Stralingswarmte voor de badkamer:

Ook voor de badkamer zijn de warmtepanelen uitermate geschikt. De infrarood stralingswarmte genereert een behaaglijkheid die vergelijkbaar is met de stralen van de zon.

 

Design Infrarood Panelen:Infrarood verwarming zwart gestructureerd badkamer

De panelen zijn leverbaar in spiegel-, schilderij-, glas- en plafondpanelen. Een voordeel van een paneel, uitgevoerd als spiegel is, dat deze niet meer beslaat. Door toepassing van een Infrarood paneel is een (design) radiator overbodig en wordt er ruimte bespaard. Een plafondpaneel heeft weer als voordeel dat deze de vloer nog directer verwarmt. Het uitgebreide programma aan modellen biedt keuze genoeg om aan te sluiten op het design van uw badkamer.

  

 

 

170 Handdoekdroger glas wit badkamer

Handdoekdroger 2.0:  

De Handdoekdroger is vernieuwd en heeft een nieuwe naam; "handdoekdroger 2.0". Dit mooie design paneel heeft een dubbele functie. Door middel van een drukknop aan de zijkant van het paneel kan, in stappen van 2 uur, het paneel worden ingeschakeld om handdoeken te drogen/verwarmen. Daarnaast kan de Handdoekdroger 2.0 middels een (draadloze) thermostaat uiteraard ook worden gebruikt als (hoofd)verwarming in uw badkamer. Met zijn mooie uitstraling is dit paneel een aanwinst voor uw badkamer en is met deze dubbele functie ruimtebesparend.  

   

 

middlewave-ihs-400Geheel onafhankelijk van een bestaande CV-regeling kunt u met een aparte en draadloze thermostaat de temperatuur in uw badkamer instellen, zodat deze geheel aansluit op uw warmtebehoefte in tijd en temperatuur.

In een badkamer zijn de grootste ergernissen vaak schimmel en vochtplekken. Ook dat is nu verleden tijd. Infrarood is stralingswarmte die niet de lucht maar objecten verwarmt. De objecten (muren, plafonds, meubels enz.) absorberen de straling om deze vervolgens weer af te geven aan de ruimte. Hierdoor zijn de objecten in de regel warmer dan de lucht met als gevolg dat het vocht in de lucht minder zal condenseren op deze objecten. In het bijzonder in badkamers heeft dit een positief effect op de schimmelvorming.

 

 

 

Kortom: Redwell Infrarood Panelen, een eenvoudige keuze!