Gebouwen

 

Kantoorklimaat

Redwell Infrarood verwarmingspanelen bieden een eenvoudige, snelle maar bovenal een mooiere en gezonde manier voor het verwarmen van kantoren.

Infrarood verwarming Panelwave Stralingswarmte wordt als zeer aangenaam ervaren. Denk aan het behaaglijke gevoel van de zonnestralen of bijvoorbeeld de stralingswarmte van een houtkachel. Bij de infrarood verwarming wordt elektriciteit omgezet in infrarood licht. Redwell maakt in haar verwarmingssystemen gebruik van het niet zichtbare gedeelte van het infrarood spectrum. Niet de lucht, maar wanden, objecten en lichamen worden verwarmd. Objecten absorberen de straling om deze in de vorm van warmte vervolgens weer aan de ruimte af te geven.

 

Ruimten afzonderlijk verwarmen

Een bijkomend voordeel is dat niet het hele kantoorgebouw hoeft te worden verwarmd. Dus als bijvoorbeeld de vergaderruimte niet wordt gebruikt,  hoeft deze ruimte ook niet verwarmd te worden. Hetzelfde geldt voor de kantoren van personen die niet aanwezig zijn. Redwell Infrarood verwarmingspanelen bieden een eenvoudige en snelle manier voor het afzonderlijk verwarmen van deze ruimten. De temperatuur kan per ruimte worden geregeld. Kortom, warmte daar en wanneer u het nodig heeft.

 

Ruimtebesparende verwarming  

Infrarood verwarming PanelwaveDaarnaast hebben infrarood panelen het voordeel, dat ze in beperkte ruimtes eenvoudig hun plaats vinden. Naast de panelwave (voor systeemplafond) kan er in het toilet voor een spiegelpaneel worden gekozen en voor de receptie een paneel met uw bedrijfslogo. Voor de vergaderruimte is het mogelijk om een presentatie (beamer) op een standaard wit paneel, white board, te showen. Het uitgebreide programma van Redwell biedt keuze genoeg om aan te sluiten op het interieur.

 

Klokthermostaat

Ook is het mogelijk om met een klokthermostaat te werken. Deze schakelt de panelen in en uit op gewenste tijden.  Zo kunt u ervoor zorgen dat de panelen niet onnodig aanstaan. Met behulp van de thermostaat kunt u het pand op een door u gewenste temperatuur houden en brengen. De ruimten zullen dan door de stralingswarmte heerlijk behaaglijk voelen.

 

Redwell Infrarood Panelen dragen bij tot een gezond kantoorklimaat!