Redwell Infrarood verwarming

Comfortabel, stijlvol, energiezuinig en aardgasvrij!

 

Redwell Store Zuid-HollandZuid 57

Redwell Store Zuid-Holland is in deze regio de officiële vertegenwoordiging van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Redwell. Redwell wordt al jarenlang toegepast in Duitsland en Oostenrijk en is de marktleider op het gebied van infrarood verwarming. In de showroom in ZUID57 te Den Haag kunt u de kwaliteit en het comfort van Redwell zien en ervaren. Het complete assortiment wordt u getoond. Van de witte en slanke standaard uitvoeringen tot de luxe glaspanelen, spiegels en verwarmingspanelen met afbeeldingen.

 

 

ZonDuurzaamheid & de Energietransitie

Een belangrijk aspect is de duurzaamheid. Infrarood verwarming is energiezuinig en aardgasvrij, aangezien er gebruik gemaakt wordt van elektriciteit. In combinatie met groene stroom of zelf opgewekte zonnestroom is Redwell infrarood verwarming zelfs één van de meest duurzame vormen van verwarmen. Redwell sluit dus perfect aan bij de doelstellingen van de energietransitie: overstappen naar volledig duurzame energiebronnen!

 

 

 

 

 

Infrarood warmte: comfortabel en efficiënt

Met infrarood verwarming wordt elektriciteit omgezet in infrarood warmte. Infrarood warmte wordt als zeer aangenaam ervaren, denkt u bijvoorbeeld aan het behaaglijke gevoel van de zonnestralen of aan de infrarood stralingswarmte van een houtkachel. Redwell is energiezuinig doordat de objecten in een ruimte de warmte opnemen, bijvoorbeeld de vloeren en de meubels. Vervolgens geven deze objecten de warmte geleidelijk weer af en zo ontstaat een aangenaam binnenklimaat. De lucht wordt niet verwarmd, waardoor er minder stof circuleert en de warmte bijzonder efficiënt is.

 

Wilt u meer informatie? Hiernaast kunt u de Redwell productcatalogus downloaden. Of bekijk middels onderstaande link de uitzending van het RTL4 televisieprogramma "Wist je dat"? U kunt ook, middels de contactgegevens hiernaast, vrijblijvend contact met ons opnemen, dan sturen wij u de gewenste informatie toe.

 

 

Het team van Redwell Store Zuid-Holland staat ook voor u klaar!